feliciasbakhörna

Bavarosie

 
Vanilj Bavaroise med blåbär och blåbärssås
 
Denna vecka har jag lärt mig ännu mer om matlagning och även desserter, det var första gången jag provade på och göra en bavaroise som var super lätt och göra men roligt.
Jag har gravat lax och även gjort inkoktlax som inte var så svårt, gjort inlagd sill och husmanskost rätter, det är en viktig grund i matlagning och kunna göra de klassiska husmanskost rätterna. så imorn är det äntligen fredag och då ska vi göra en varsin soppa och pannkakor till dessert, men även laxtartarer som är en liten mumsbit gjort på gravad lax.
 





Johanna
01 January, kl. 03:11 | Blogg; http://myretardedlife.blogg.se

Aldrig hört talats om men det där såg jäkligt gott ut! :)

Svar: det är fransk pannacotta :)
Felicia

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback