Rostbiff med krämigpotatisgratäng och ovanliga grönsaker

Rostbiff tilllagad från grunden med krämigpotatisgratäng och en ovanlig grönsallad.
Gud så gott det var, det var dagens lunch i skolan som vi tillagade denna fredag.
Rostbiffen är kryddad med salt och peppar enbart och skuren i tunna skivor,
Potatisen upphackades och kokades i grädde med vitlök och kryddor tills dem nästan var klara sen var det bara att lägga upp den i en form och strö lite ost på den och in i ugnen ca 30 min. Det var faktiskt den krämigaste och godaste gratängen jag ätit. så den rekomenderar jag starkt.
Grönsalladen består av kålrabbi, sallad, tomat, morot, sparris och squash hackad i långa, smala bitar.

Gjorde även en god smörgåsstubbe med tre olika innehåll, skinkfyllning, leverpastejsfyllning och räkfyllning. och sen dekorerat den fit md både grönsaker, ost, skinka och räkor.
Trevlig helg
Trackback